Η δική μας Λιβαδειά ταξιδεύει με τη βοήθεια του…φτερωτού «Πήγασου» σε όλη την υφήλιο!


Το λανσάρισμα λοιπόν του νέου μοντέλου «Pegasus» γνωστής εταιρείας ξεκίνησε από το, εντυπωσιακά διαμορφωμένο για τις ανάγκες του διαφημιστικού, Ανοικτό Θέατρο της Κρύας. 41 αθλητές Παγκόσμιας Κλάσης, βρέθηκαν στη Λιβαδειά και συμμετείχαν στο event σκυταλοδρομίας της εταιρείας με πρώτη σκυταλοδρόμο την κάτοχο παγκόσμιου ρεκόρ Μαραθωνίου Paula Radcliffe!
Είναι μεγάλη τιμή για την πόλη μας να επιλεγεί και να προβληθεί παγκοσμίως από μια εταιρεία τέτοιου βεληνεκούς. Στόχος μας η ομορφιά της Λιβαδειάς να προβάλλεται διαρκώς μέσα από τέτοιες δράσεις.
Ο κ. Δημήτρης Καραμάνης – Δήμαρχος Λεβαδέων αναφέρει σχετικά με το γεγονός:
«Δουλεύουμε συστηματικά, προβάλλοντας την πόλη μας, το φυσικό κάλος της και την Ιστορία της, σε παγκόσμιο επίπεδο. Με ειδικούς συνεργάτες υψηλής επιστημονικής κατάρτισης και με Αντιδημάρχους που τρέχουν ακατάπαυστα.
Σε όλη την υφήλιο, έχοντας ήδη προβληθεί σε 40 εκατομμύρια ανθρώπους μέσα σε 2 μέρες φιγουράρει το φαράγγι της Κρύας μας!!!
Γιατί μια Παγκόσμια Εταιρεία μας επέλεξε μετά από πολύ κόπο, επαφές και συνεννοήσεις, για να προβάλει το πιο διάσημο μοντέλο της ιστορίας της, δημιουργώντας ένα αθλητικό event σκυταλοδρομίας, στο οποίο συμμετείχαν 41 αθλητές Παγκόσμιας Κλάσης. Με πρώτη σκυταλοδρόμο την κάτοχο παγκόσμιου ρεκόρ Μαραθωνίου Paula Radcliffe!!!
Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους του Δήμου και τους συνεργάτες μου, οι οποίοι κόπιασαν για το γεγονός.
Ευχαριστώ επίσης τους συμπολίτες για την κατανόηση των ρυθμίσεων για περίπου 4 ώρες.
Άξιζε νομίζω τον κόπο, γιατί η η πόλη μας θα είναι στην πρώτη γραμμή προβολής παγκόσμια, για πολλούς μήνες.»

Δείτε ακόμα

Γυρίσματα διαφημιστικού στην Λιβαδειά!

Σχετικά